Cuma, Eylül 28, 2007

Fal

Falcilarin baktiklari bakladan, kahve fincanindan, sudan ya da elden ziyade vucut dili midir?

Durusunuza, para oderken cebinizden cikan paraya, yapmaya calistiginiz pazarliga, dikis izinize, suratinizdaki sivilceye filan bakiyorlardir belki. Bunlardan sıkıntılı olup olmadiginizi, maddi durumunuzu anlayip yorumluyorlardir. Zaten herkese yol vardir, 3-5 vakte kadar bir seyler olur. (Siz falcinin dediklerini hatirlarsaniz tabii.) Ameliyat, bi kirik cikik olmustur herkeste zamaninda. Ya da verdiginiz cevaplardan, tereddutlerinizden, gozlerinizi devirmenizden, heyecaninizdan okuyordur sizi. Ortaya bir sey atip sonra evirip ceviriyorlardir duruma gore.

Kolay degildir eminim, ama onlar anliyorlar herhalde ki inandirmayi basariyorlar insanlari.

3 yorum:

Duygu dedi ki...

Eger 6. his denen sey varsa bence bu falcilarda bolca bulunmakta. Aslinda onlar bize cogu zaman o an aklimizdan ve kalbimizden geceni soyluyorlar gelecekte ne olacagini degil. Buna bir cok kez tanik oldum. Bir de su ana kadar bir kere bile kotu bir sey soyleyenini gormedim. Meger ne kadar harika hayatlarimiz varnis.

Unknown dedi ki...

Tam bunu diyecektim. Benden önce davranmışsın. Hiç bir falcı duymadımki kötü bir şeyden bahsetsin. "3 vakte kafana tuğla düşecek" desin.
Bazen isimler söylüyorlar tutuyor filan. Zaten kimse tutmayanını anlatmaz. Bir kişi gelip "bir falcıya gittim bir .ok bilemedi" demez. Bu iş böyle yürüyor bence.

nibmseitloe dedi ki...

Ben de ondan bahsediyordum. Ben 6. hisse inananlardan degilim. Okuduklari hic bir zaman goremediginiz kuslar, kafalar, harfler ve develer, gozler filan degil, vucudunuz, tavriniz. E tabii para kazanmak icin milletin gonlunu hos tutup, umut tacirligi yapmak da zaten bir tek falcilara ozgu degil.